Tjenester

Foretaket leverer varer/tjenester innen allmennpraksis, broer, fluor, hull, hvite fyllinger, jeksler, kosmetisk, kroner, mntf, rotfylling,

Tannregulering med skinner/ «Usynlig tannregulering» er det perfekte alternativet til tannregulering for voksne som ønsker mindre justeringer på tannstillingen sin, men ikke vil bruke tradisjonell tannregulering med apparatur.
Dentiline er det samme som Invisalign, men med et annet navn fordi det er to forskjellige produsenter. Dentiline fremstilles med gjennomsiktige skinner hvor  plasseres på enkelte tennene dermed endrer tennene posisjonen gradvis – helt til du har oppnådd resultatet du ønsker.
Skinner byttes hver 7-10 dager, og må brukes 2-6 mnd.
Antall skinner avhenger av hvor store endringer som må til for å oppnå det resultatet du ønsker. I behandlingsforslaget spesifiserer vi hvor manges skinner og prisen. Det avgjøres etter konsultasjon og svaret fra Tannteknikker.
Prisen totalt varierer fra 16000 kr til 32000 kr og tiden mellom 2-6 måneder  avhengig av antal skinner

Tilbud til studenter!

Undersøkelse/ rtg og puss/rens – 950,-
15% øvrig behandling

Akutt hjelp

Du kan når som helst sende e post via hjemmesiden eller ringe 22355700.
Vi vil prøve å finne time til de som har akuttbehov samme dag.

Tannlegeundersøkelse

Ved en tannlegeundersøkelse hos oss får du en grundig undersøkelse av tenner , slimhinner, kjeveledd og bittforhold. Samme time fjerner vi tannstein, puss og rens. Vi tar også røntgen bilder for å se om det er behov for fyllinger, eller om det er tegn til tannkjøttsykdom. Vi gir gode råd og veiledning som passer til hver og enkelte pasient for å oppnå en optimal munnhygiene og et fint smil.

Tannkjøttbehandling

Det finns to typer av tannkjøtt sykdom: gingivitt og periodontitt.
Gingivitt er en betennelse i tannkjøttet. Tannkjøttet er rødt, hovent og blør lett ved tannpussing eller ved bruk av tannstikker/ tanntråd.
Periodontitt er mer alvorlig som angriper tannens festevev. Det er 15-20% av befolkning som har tannkjøttsykdom. periodontitt som utvikler seg langsomt, er ofte vanskelig å oppdage på egen hånd. Derfor er det lurt å gå regelmessig til kontroll, selv om du kanskje ikke pleier å ha hull i tennene.

Rotfylling

Når en tann blir alvorlig skadet av tannråte eller har dype fyllinger, eller en annen skade, kan dette irritere nerven, noe som igjen kan gi sterke smerter (tannverk) og dermed blir rotfylling et alternativ. Vi tilby smertefritt rotfylling med moderne utstyr.

Visdomstenner

De fleste visdomstenner bryter frem ved 16-25 års alder. Dersom det er for dårlig plass i kjeven, blir visdomstennene ofte liggende delvis fremme. Godt renhold er da vanskelig, og infeksjoner kan oppstå. Vi har bred erfaring med fjerning av visdomstenner og dypliggende rotrester på en skånsom måte og med moderne utstyr.

Kosmetisk

Nytt smil med porselen skallfasetter er mer og mer etterspurt av pasienter som ønsker fint smil. Tannlegen sliper relativt liten del av tannvev på frontside av tannen og tar avtrykk slik at fasetter fremstilles individuelt til hver og enkel tann. Resultater ser helt naturlig ut.

Fylling

Fylling med kompositt/plast er det mest vanlige material som brukes i dag

Kroner

Tenner med stor skade bør ha krone. Kronen lages av porselen eller porselen med metallkjerne.

Bro

Bro betyr å erstatte en manglende tann med å slipe nabotenner. Bro kan lages av porselen eller porselen kombinert med metallkjerne

Bittskinne

For de som gnisser/sliter ned tenner eller har problemer med kjeveledd.

Tannbleking

Misfarging på tenner kan pusses/poleres bort av tannlegen, men det forandrer ikke selve tannfargen. Hvis en ønsker hvitere tenner, må de blekes med et blekemiddel. Tannbleking er ikke skadelig om det utføres på riktig måte. Vi tilbyr hjemmebleking med god veiledning og dokumentert gode resultater.

Proteser

Erstatter tapte tenner der det er ugunstig eller vanskelig å erstatte på annen måte. Vi har bred erfaring med både helproteser eller delproteser


Top